Beperk uw nieuwjaarsdoelen

  01-01-2019

Hoe gaat het met je nieuwjaarsresoluties? Ben je nog zo vaak als je kunt inchecken in de sportschool?
De volgende keer dat je er bent, kijk je nog een keer naar de fitnessapparatuur. Omdat de simpele technologie die je gebruikt om de sportschoolmachines aan te passen en te vergrendelen, zijn eigen harde werkruimten in de lucht doet, machinewerktuigen beschermt en rolstoelgebruikers ondersteunt.

Arreteerbouten - zoals geproduceerd door EHC-leverancier Nexus - zijn echt nuttige kleine producten met een enorm scala aan toepassingen.
Deze eenvoudige component heeft een eenvoudig principe erachter - een veer wordt gebruikt om kracht te geven om de zuigerpen in een gat te duwen en de onderdelen op hun plaats te vergrendelen. De bediener gebruikt een ring of trekknop om de pen terug te trekken, zodat aanpassingen kunnen worden gedaan voordat de plunjer weer op zijn plaats wordt vergrendeld. Het is geweldig voor uitlijning en aanpassing, en voor werkdoeleinden.

Deze veelzijdige producten, ook wel bekend als 'cam action indexing plungers', kunnen worden gebruikt om machinebeschermdeuren veilig te sluiten, de hoogte van tafels en platforms aan te passen en als onderdeel van het mechanisme van rolstoelen.
Als maker van de grootste verscheidenheid aan bedieningsknoppen ter wereld, is het niet verrassend dat EHC een reeks indexeringsplunjers heeft voor de meest veeleisende klanten.
Servicemarkten, waaronder de luchtvaart, het leger, de industrie, de land- en tuinbouw, biedt EHC verschillende plunjers met aangepaste opties. Ze zijn gemaakt van slagvast zwart thermoplastisch materiaal en kunnen worden geleverd met roestvrijstalen insert en aangepaste kleuren om de gebruiker visuele aanwijzingen te geven.
• Plunjer met hijsring
Arreteerbouten met liftringen hebben een vernikkelde behuizing met een roestvrijstalen pen. Dit is een voordelig geprijsd apparaat, niet voor precisie-indexering, met een lange afgeschuinde pen die gemakkelijk in de juiste positie kan worden geplaatst en vergrendeld.
• Plunjer met montageplaat
Verkrijgbaar in lock-out en niet-lock-out modellen, de neus is afgeschuind voor eenvoudige inbrenging in het apparaat. Een lange pin bevestigt de positie stevig om ongewenste bewegingen te voorkomen.
• Terugtrekkende plunjer met pengleuf
Deze plunge heeft een 180 graden groef om in te trekken en de pin veilig in de 'up' positie te houden. Voor comfort kan een handvathuls met een gemakkelijk gripoppervlak worden toegevoegd.
• Intrekbare precisiezuiger
Voor een precieze positionering heeft dit onderdeel een roteerbare indexeerkop. Om aan te passen, trek aan de knop en draai 90 graden - en de regelaar blijft in deze positie totdat deze door de gebruiker weer omlaag wordt gebracht.
• Lage plunjer
Voor kleine en smalle ruimtes produceert EHC een plunjer met minder draad en lichaamshoogte. Het is verkrijgbaar in zowel roterende (90 graden) of 'pull-to-retract'-modellen en heeft een versterkt handvat.

Ze zijn allemaal verkrijgbaar in inch- en metrische maten en kunnen door Nexus-experts naar uw behoeften worden geconfigureerd.

Bezoek ons op onze website voor ons volledige assortiment indexeringsplunjers
http://ehcknobs.com/index.php?id=IP


Foto door FitNish Media op Unsplash